pátek 5. října 2012

Ničitel bunkru objeven

Tímto chci oznámit všem Přízrakům, že za pomoci Katakombního strašidla se povedlo dopátrat ničitele našeho bunkru!
Žádný myslivec -Je to lesní skupina 02, v Katakombní evidenci pod názvem Kluci.
Co z toho vyplývá?
  1. Skupina kluků už nikdy více nepatří ke spojencům Katakomb
  2. Chceme Sestřenkám nabídnout spojenectví.
S tím spojenectvím ještě uvidíme, jestli nekryly klukům záda. Třeba jsou ničitelé dva a "ten pán s nožem" fakt existuje. Ale to už si zjistíme.
Přesné znění diagnózy:
Minulý víkend měl Přízrak 06 na starosti trochu vylepšit bunkr, který byl po několika útocích v dezolátním stavu. Přitáhl z nedaleké těžby několik větví asi dva až tři metry dlouhých, + nanosil hodně krytiny. Potom vytvořil přední stěnu.
Už v den opravy byla rozkopnutá cedule s upozorněním, a článek, na kterém bylo napsáno "Toto místo je zasvěceno Přízrakům z Katakomb" chyběl docela.
Druhý den byli pachatelé přistiženi při činu Katakombním strašidlem. Do terénu byl vpuštěn přízrak 06, který nepřítele dohonil a identifikoval. Do té staré plesnivé kupy dřeva, kterou nazývají Kluci svým bunkrem byla následně umístěna výstražná zpráva.
Stav bunkru: Zničené obě stěny, rozkopaný, včetně cedule
Závěr: Bunkr se přesouvá. Na místě bude uložená pamětní deska se všemi podrobnostmi, místo zůstane zasvěcené Katakombám. Budou se tam konat slavnostní rituály.
Vzkaz pro pachatele (autor: přízrak 06): Jste dutí jako bambus. Zaútočíte na spojence, se kterým jste si den předtím normálně povídali, a který vám celé prázdniny bránil bunkr? Fakt, kontrolovali jsme ho, mluvili jsme o tom s vetřelcema a vy nám za to náš ničíte? Zvláštní. Mimochodem, když už chci někomu ničit bunkr a vím, že ten někdo bydlí přímo pod tím bunkrem a že na něj ze zahrady vidí, tak se tam připlížím v noci, a ne v deset ráno. Taky bych vás vůbec nepodezřívala, kdybyste pak neutíkali. Došlo mi to, až když jste se přede mnou schovávali. Fakt, máte úděsnou strategii - ubohou. Nemá vůbec žádnou logiku.
Jo a teď už se z toho nevyvlíknete, protože vás usvědčilo naše "katakombní strašidlo," když bylo vyhazovat odpadky. Potvrdilo, že jste to byli vy, tehdy vás opravdu vidělo ničit bunkr, a já jsem tam taky byla. Byla jsem schovaná za tím vaším "bunkrem" a když jsem pak vylezla, vzali jste do zaječích... Takže vás máme identifikované oboustranně...
Fakt, dejte si na nás pozor. My jsme vám jenom pomáhali, a o to hůř to dopadne, když nás dál budete sabotovat. Protože my teď víme, kde máte bunkr - narozdíl od vás (my si ho přestěhovali). Takže... Fakt, nemá to cenu. No a jsme k vám ještě hodní - necháme vás i váš bunkr na pokoji, když nám nic neprovedete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Den otevřených dveří hasičské zbrojnice města Mníšek pod Brdy

Ahoj všichni 👋 V sobotu 18. července jsme se sešli na autobusovém nádraží Smíchov a počkali jsme, než nám pojede autobus č. 321 směr Mníše...